Hol terem a kutyafája? NTP-INNOV-22-0133

Áprilisi szimatolások

Beszámoló - az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program által támogatott - Hol terem a kutyafája c., NTP-INNOV-22-0133 azonosító számú szakkörünk áprilisi munkájáról.

 

21. Rendőrkutyás bemutató

Csaholás, vad ugatás, csend, pattanásig feszült izmok, ugrás, futás, séta – mindez parancsszóra! Testközelből éreztük a nyomozókutyák erejét, lendületét. Gazdájuk egyetlen villanását, rövid utasítását követve hogy üldözik, fogják el, teszik ártalmatlanná a gyanúsítottat, majd hogy válnak simogatást tűrő, kezes bárányokká. A bemutatót ámulva figyelte a 2. és 3. évfolyam valamennyi diákja.

22. Állatsimogató

A szakkörös gyerekek vállalkozó kedvű szüleik segítségével elhozták bemutatni otthoni kedvenceiket. Minden elismerés a kutyusoknak, hogy egy délutánon át tűrték a gyerekek „Jaj de cuki! De aranyos! Milyen édes! Megsétáltathatom?” zsivaját és szűnni nem akaró simigatásait.

23. Az én kutyám – kiselőadások

Ezen a délutánon mindenki bemutathatta kutyusát: milyen fajta, hány éves, milyen a külseje, mit szeret enni, milyen szokásai vannak, mit szeret benne a legjobban. Sok vicces történetet is hallottunk. Otthonról küldött fotókkal illusztráltuk a beszámolókat. Két rendhagyó előadást is hallottunk: kutya híján Sári a cicájukat mutatta be, Máté pedig a postaládájukba költözött cinegéről mesélt nekünk.

 

Most is jól szórakoztunk.

Folyt. köv. májusban.

Ja, és kutyapacsi:

 Emese néni és Ildi néni 

 

                              #tökjóaziskola#

Facebook: Nemzeti Tehetség Program - 1823 (https://www.facebook.com/nemzetitehetsegprogram.1823 )

#nemzetitehetségprogram #mindentehetségszámít#