Hírek - OKOSDOBOZ- Játékos tanulás internet segítségévelOKOSDOBOZ- Játékos tanulás internet segítségével

vissza...

2024.07.02, 12:14

A www.okosdoboz.hu oldalt nagy szeretettel ajánljuk mindenkinek, diáknak és felnőttnek egyaránt, hiszen játékos feladatokon keresztül lehet új ismereteket szerezni, vagy éppen leellenőrizni, hogy az adott témát mennyire ismerjük, vagy éppen nem ismerjük. Különböző tantárgykategóriákat  lehet választani, illetve évfolyamra is lehet szűrni, egészen 1-12. évfolyamig. Ezen szűrések mellett az oldal tetején található „OKOS OLDAL”-on belül a KÜLHÖNI RÉGIÓK alatt a határon túli magyar lakta területeket lehet megismerni, köztük Erdélyt, ahová 2024 tavaszán a Határtalanul program keretén belül / pályázati azonosító: HAT-KP-1-2023/1-000754 / jutottak el hetedikeseink. https://www.okosdoboz.hu/hu-HU/Hatarontuli

Diákjaink az Erdélyi kirándulást követően otthon, illetve az iskolában használták az okosdoboz.hu oldal Határontúlra vonatkozó feladatait. Maga az oldal nem volt tanulóink számára ismeretlen, hiszen vannak pedagógusok, akik ezen feladatokkal színesítik a tanórákat, esetleg ebből adnak szorgalmi feladatot.

Az Erdélyre vonatkozó feladatokat mindenkinek érdemes megnézni, hiszen legendákról, ételekről, nemzetiségekről, különböző felekezetekről, építészeti és természeti alkotásokról oldhatunk meg feladatokat, melyek nagyon tetszettek a hetedikeseinknek, egyúttal leellenőrizhették az áprilisban szerzett ismereteiket.

Használja minél több diák és felnőtt az okosdoboz.hu oldalt, hiszen játszva lehet tanulni vele!