HírekSZEPTEMBER 21. A HÁLA VILÁGNAPJA

2023.09.21, 11:43

Iskolánk a Boldog Iskola programban is részt vesz, tanítóink boldogságórákat tartanak diákjainknak.
A boldogságórákon a tanév minden hónapjában egy-egy témakört járnak körül. A szeptember nálunk a háláról szól és most hozunk 8 példát arra, hogy milyen pozitív hatásai vannak a hálának a mindennapokban. A hála is tanulható, mely ugyanúgy örömforrásként is szolgálhat. 

„Élj hálásan! Aki hálás azért, amije van, függetlenül attól, mennyire kevés dologról van is szó, megnyílik egy boldogabb élet felé. Amikor hálával telve élünk, az élet többet ad abból, amiért hálásak vagyunk.” - Lewis Howes

 


BMSE KÉZILABDA

2023.09.19, 13:07


Rácz Péter lett a U9-es korosztály legjobb játékosa

2023.09.19, 10:41

2023. 09.17-én Nyíregyházán játszott a DVSC U9 csapata.

Mind a négy mérkőzést fölényesen megnyerték a  fiúk.

Iskolánk tanulóját Rácz Petyát választották a torna legjobb játékosának.

Szívből gratulálunk Neki és csapatának!

 


KEDVES NAGYCSOPORTOS ÓVODÁSOK! TISZTELT SZÜLŐK!

2023.09.15, 08:26

Iskolánkban NYÍLT NAPOT TARTUNK 2023.09.20-án 16.15 órától.

Ezzel kezdetét veszik az ISKOLAKÓSTOLGATÓ foglalkozások.

Minden nagycsoportos óvodást, szülőt és nagyszülőt szeretettel várunk!

 


Aranyérmesek lettek az U11-es és U13-as focisták Budapesten

2023.09.09, 18:58

A hatodik alkalommal megrendezett Tolerancia Focitorna és Családi Napon vettek részt az U11-es és U13-as korosztályú focistáink Budapesten 2023. szeptember 3-án. A tornán a Buse U11-es és U13-as korosztály játékosai is első helyezettek lettek!! 

Mindkét korosztály edzői: Bíró Gábor és Nagy Bence.

U11-es sapat tagjai: Körtvélyesi Ádám, Megyaszai Máté,  Nagy Máté Gyula iskolánk tanulói , továbbá Gál Tamás, Juhász-Hákli Zsombor, Kalmár Imre, Szabó Ádám, Veress Tamás.

Az U13-as csapat tagjai: Megyaszai Antal, Incze Gergő, Daròczi Máté, Megyeri Nándor iskolánk tanulói,  Nagy -Bíró Ádám, Lisztes Csaba Széchenyi Tagiskolánk tanulói, továbbá Kalmár Kristóf ,Rézműves Patrik. A torna legjobb kapusa címet Nagy Bíró Ádám nyerte el.

 

Szeretettel gratulálunk az edzőknek és a focistáknak, sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

 


Újabb kupa győzelem

2023.09.05, 10:46

Rácz Péter és csapata a hétvégén emléktornán és pályaavatón vett részt.

6 csapat mérkőzött meg egymással. Petya és csapata egyszer sem hagyta el a  pályát  vesztesként, így a nap végén ők nyerték a kupát!

Szívből gratulálunk kis tanítványuknak és csapatának!

 


BIRKÓZÓ EDZÉS

2023.09.05, 10:40

Vannak Kicsik! Vannak Nagyok!

Téged is várunk nagy-nagy szeretettel!

Edzések: Kedden és csütörtökön a  József Attila Általános Iskolában!


Nyáron is szép sikerek születtek

2023.08.28, 15:11

33. alkalommal került megrendezésre  augusztusban a Karneváli kupa.

A gyerekek hihetetlen lelkesedéssel felszabadultan játszottak. A szombati nap nem úgy sikerült ahogyan szerették volna, de vasárnap már hasítottak a srácok és végeredményben nem volt okuk búslakodásra, hiszen másodikok lettek.

Hatvani kupa: A gyerekek minden tiszteletet kiérdemelnek hiszen a  33 fokos meleg ellenére mindent beleadva szépen játszottak. 7 mérkőzést küzdöttek végig, megérdemelten hozták el a  legfényesebb érmet!

 

Szívből gratulálunk Rácz Petyának és csapatának a  DVSC-nek! 

    


Nyári Élménytábor –Zánka-

2023.08.28, 08:05

Szerencsésen hazaértek táborozóink  a Balaton északi partján található Zánkai Erzsébet-táborból!

A vasárnaptól péntekig tartó ottalvós táborban 54 diákunk és 5 fő kísérőjük vett részt igazi nyári, kánikulai időben!

Az Élménytáborok fő célja, hogy a táborozók egy turnus ideje alatt (vasárnaptól péntekig) a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjanak és minél több kikapcsolódásra legyen lehetőségük. Mindez a lehető legnagyobb biztonságban és odafigyelés mellett. Ez teljes mértékig így volt, hiszen az esti tábornyitó, táborzáró ceremóniák, a tűzijáték, a tábortűz, a cirkusz előadás, könnyűzenei koncert, éjszakai túra mellett napközben a sárkányhajózás, vízibiciklizés, kalandpark, VR-szoba, kézműves tevékenységek, érzékenytő foglalkozások, Ön-és társismereti játékok, a láthatatlan szabadulószoba, a Hősök Napja eseményei (tűzoltóság, mentő, katasztrófavédelem) tették felejthetetlenné az ott töltött napokat. A sok fürdőzés, az éjszakai, beszélgetések, a reggeli párnacsata mind-mind emlékezetes marad!

Hálásan köszönjük a kísérőknek ( Serra-Páka Szilvia, Szilágyi-Baranyai Edit, Némethné Kiss Marietta, Müllerné Schmidt Andrea, Németh Zoltán) az egész heti lelkiismeretes helytállását, hiszen egyszerre 2600 gyermek vett részt a táborban és kellett az odafigyelés. Tagiskolánk diákjainak, kísérő pedagógusainak is hasonló szép élményeket kívánunk augusztus utolsó hetére!